Vi har nu atervant till den s.k civilisationen- Singapore. Vilka kontraster fran att inte ha haft nagon kontakt med yttervarlden till denna otroligt hogteknologiska stad. Vi har upplevt otroliga miljoer med stamfolk som mycket sallan ser vita personer. De lever som vi skulle kalla det pa stenalderssatt. Manniskorna var helt underbara och de visste inte hur de skulle tacka oss for att vi ville just besoka dom och se hur de lever. Det ar sa mycket att beratta om vara upplevelser sa C och jag maste satta oss ned och forsoka sammanfatta nagot i en kortare version. Det kommer naturligtvis bilder fran de olika stamfolken och en och annan paradisfagel aven nagra papegojor har fangats pa bild.

Vi ar nu pa flygplatsen (Singapore) och vantar for att fa stiga ombord pa Malaysian Air och en lang flygresa hem med flera mellanlandningar innan vi nar Ahus