Tre dagars trip ut i regnskogen till den nordostra delen av Borneo. Vi har varit pa en harlig lodge vid floden Kinabatang (bara 56 mil lang) dit vi kom med bat for att uppleva de unika djur och fagelliv som bara finns har. Vi har sett nasapor, gra lovapor,orangutan,flodkrokodil, pygmeelefanter, nashornsfaglar,olika typerav kungsfiskare,ornar m.m. Att vi har kunnat se dessa fantastiska djur beror pa att de har sma ytor att rora sig pa pga oljepalmplatagerna breder ut sig med en svindlande hastighet ( 5 fotbollsplaner/min skovlas av regnskogen), bara nagra km fran oss sa sag vi mil efter mil med dessa oljepalmer.

Nu ar vi i Kuching, huvudstad i den sodra delstaten.Vi skall gora en rundtur och besoka nagra museer innan farden gar vidare med buss och bat till den inre regionen dar ett etniskt folk (ibanfolket) lever som vi skall besoka nagra dagar.

Vi forsoker att uppdatera oss sa gott det gar men hotellen har endast nagon eller nagra fa datorer sa det ar svart. Nagra bilder gar inte att sanda da de inte tillater det fran vissa hotell.